O nama

 

Pištoljsko, revolversko i vazdušno strelište u naselju “Dr. Ivan Ribar” na Novom Beogradu, nastalo je u toku 1993. godine kao rezultat saradnje Streljačkog kluba “MUŠ” i Džudo kluba “Mladost” iz Zemuna. Strelište danas svojim sadržajima, čiji je prevashodni cilj unapređenje streljaštva u svim kategorijama, privlači brojne posetioce, pre svih zaljubljenike u precizan hitac.

 

Svi članovi kluba “MUŠ” imaju mogućnost da se detaljno upoznaju sa načinom bezbednog rukovanja oružjem i postanu vrsni stelci uz vrlo profesionalnu stručnu pomoć.

Postizanje propisanih tehničkih normativa za efikasan i maksimalno bezbedan rad strelišta, funkcionalno i estetsko opremanje, kako samog strelišta tako i pratećih prostorija, svesrdno su pomogla brojna preduzeća, privatni preduzetnici, kao i mnogi zaljubljenici u amaterski i vrhunski sport iz Zemuna i Novog Beograda.

 

Da se uistinu može govoriti o svojevrsnom biseru među sportskim objektima u našem gradu, potvrđuju sledeći podaci:

 

Prateći prostori za boravak posetilaca pre i posle pucanja savremeno su opremljeni. Pored audio i video opreme prostor u kome može da se predahne, opremljen je umetničkim fotografijama, starim oružijem, malom bibliotekom stručnih knjiga i časopisa

 

Klub strelaca pruža usluge obuke kako za građene, tako i za radnike službi za fizičko obezbeđenje objekata. Svaki polaznik koji završi obuku sa uspehom, dobija o tome pismenu potvrdu te se tako na zakonskim osnovama stvaraju pretpostavke za bezbedno rukovanje ručnim vatrenim oružijem. Rad sa rekreativcima takođe je sastavni deo aktivnosti kluba strelaca “MUŠ”.

 

Težnja da se što veći broj vlasnika vatrenog oružija stručno obuči u bezbednom rukovanju oružijem, obavljanje neophodne provere oružija, mogućnost upoznavanja i upotreba raznih vrsta ručnog vatrenog oružija, učešće na takmičenjima strelaca raznih kategorija i sve to uz radost druženja trajno je opredeljenje kluba strelaca “MUŠ”.

Klub strelaca MUŠ

Dr Ivana Ribara 170

11070 Novi Beograd, Srbija

Tel./Faks: +381 11 2163 675

 

Radno vreme

Radnim danom: od 17h do 21h

Vikendom: od 10h do 21h

Cenovnik

Katalog oružja

Takmičenja

Biznis liga

Rekreacija

Društvene mreže

Muzej (Uskoro!)

 

DESET ZAPOVESTI ZA BEZBEDNOST!!!

Submitting Form...

The server encountered an error.

Poruka poslata.

Copyright © 2016 - Klub strelaca Muš. Sva prava zadržana.